News

Selena Gomez, cadou de 30.000 de dolari pentru noul iubit!

Selena Gomez, cadou de 30.000 de dolari pentru noul iubit!

Ah, fluturaşii iubirii! Ce nu-ţi vine să faci atunci când eşti îndrăgostită lulea de un tânăr şi de succes cântăreţ, care e vânat de atâtea domnişoare, dar te-a ales pe tine? Selena este îndrăgostită lulea de cântăreţul The Weeknd Selena Gomez e fix în această situaţie! Este îndrăgostită până peste cap de The Weeknd şi nu ştie ce să mai facă să-i demonstreze că ea e iubita perfectă, şi că nu mai are de ce s-o regrete pe Bella Hadid, modelul cu care s-a iubit înainte s-o întâlnească pe ea.

Şi că să-nţelegeţi mai bine ce vrem să spunem, trebuie să vă punem la curent cu cea mai recentă extravaganţă a cântăreţei. Luni seară, Selena a fost nevoită să părăsească Hollywoodul pentru a lua parte la Săptămâna Modei din New York, însă cum iubitul său a vrut să-şi sărbătorească ziua de naştere fix în acea zi, cântăreaţa a organizat şi plătit o petrecere pentru el.

11
A petrecut cu prietenii pe banii iubitei

Da, Selena a scos din buzunar 30.000 de dolari şi a închiriat pentru iubitul ei şi prietenii lui, respectiv French Montana, 2 Chainz, Big Sean, Travis Scott, barul Dave & Buster`s, din Hollywood. Aceştia au petrecut, conform TMZ,  de la ora 11 până la 2 noaptea în acel loc.

Mda, The Weeknd este un bărbat norocos!