Vedete

Selena Gomez este internată în spital, după ce a picat în depresie! Ce se întâmplă cu fosta iubită a lui Justin Bieber?

Selena Gomez este internată în spital, după ce a picat în depresie! Ce se întâmplă cu fosta iubită a lui Justin Bieber?

În urmă cu un an, Selena Gomez a suferit un transplant de rinichi care i-a salvat viaţa, însă acum are din nou probleme şi a picat în depresie.

Artista a ajuns la spital de două ori în ultimele două săptămâni, deoarece are carenţe de celule albe în sânge, iar acest lucru i-a cauzat o cădere nervoasă. Potrivit celor de la TMZ, care au fost citaţi de Hollywood Life, Selena Gomez se află în prezent într-o clinică de psihiatrie, fiind sub atent tratament din partea medicilor.

Sursele citate notează că Selena Gomez a avut o ieşire nervoasă şi schimbări bruşte de comportament în momentul în care doctorii au anunţat-o că trecuie să rămână sub tratament, din cauza problemelor cu leucocitele. Din câte se pare, ea îşi face din nou griji din cauza sănătăţii şi astfel a picat în depresie.

Cu doar câteva zile în urmă, actriţa Francia Raisa, cea care i-a donat anul trecut un rinichi Selenei Gomez, a avut pe reţelele de socializare o postare care nu a fost înţeleasă de nimeni. Ea a postat mai multe emoticoane triste, iar fanii au întrebat-o ce s-a întâmplat, fără ca ea să le răspundă. Acum, s-a făcut lumină şi este clar că acele emoticoane erau postate din cauza stării de sănătate a Selenei Gomez.