News

Selena Gomez l-a prins pe The Weeknd dându-i mesaje fostei!

Selena Gomez l-a prins pe The Weeknd dându-i mesaje fostei!

În loc să-i aducă liniştea şi fericirea, relaţia cu artistul The Weeknd îi aduce numai bătăi de cap Selenei Gomez. Potrivit presei internaţionale, Selena ar fi aflat că iubitul ei îşi dă mesaje cu fosta, ceea ce, evident, nu i-a picat prea bine artistei. The Weeknd, prins între fosta şi actuala De când au apărut în public, în luna ianuarie, în calitate de cuplu, Selena şi The Weeknd păreau să aibă relaţia ideală. Au fost plecaţi în vacanţe luxoase, petreceau alături de prietenii lor comuni, şi nu ratau nicio ocazie de a-şi arăta iubirea unul faţă de altul.

Adevărul este, însă, că Abel a călcat pe bec acum câteva zile, dându-şi mesaje cu fosta, modelul Bella Hadid, care nu-şi mai revine după despărţirea de el. Din nefericire, Selena a aflat de toată această tărăşenie şi l-ar fi strâns cu uşa pe artist pentru a încheia socotelile cu fosta, dacă nu vrea să rămână fără iubita actuală.

O reacţie, poate, normală, venită din partea unei iubite geloase, care se simte trădată. Din păcate, Abel are versiunea lui a faptelor şi insistă să-i spună Selenei să stea la locul ei, căci el nu acceptă ca  nimeni să-i spună ce să facă. ”Abel şi Bella vorbesc ocazional, dar este un tip independent, care nu acceptă să i să spună ce să facă. El găseşte reacţia Selenei ca fiind lipsită de tact şi un real turn off”, spune un martor din anturajul lui The Weeknd.

Aşadar, e posibil să asistăm cât de curând la o despărţire în cazul Selenei şi a lui Abel, şi la o împăcare între Bella şi cântăreţ. Voi ce credeţi, cu cine se potriveşte artistul mai bine? Cu Selena sau cu Bella?

Modifică Setările