News

Selena Gomez nu îşi poate lua gândul de la Justin Bieber! Îşi doreşte ca relaţia lui cu Hailey Baldwin să se termine rapid?

Selena Gomez nu îşi poate lua gândul de la Justin Bieber! Îşi doreşte ca relaţia lui cu Hailey Baldwin să se termine rapid?

LOS ANGELES, CA - NOVEMBER 20: Singers Selena Gomez (L) and Justin Bieber arrive at the 2011 American Music Awards held at Nokia Theatre L.A. LIVE on November 20, 2011 in Los Angeles, California. (Photo by Jason Merritt/Getty Images)

Selena Gomez şi Justin Bieber au trăit o frumoasă poveste de dragoste, însă totul între ei s-a terminat, iar acum artistul este logodit cu Hailey Baldwin. În urmă cu ceva ani, chiar noua parteneră a lui Bieber spunea că relaţia lui cu Selena este una perfectă şi că oricine ar vrea să aibă parte de o dragoste ca a lor. Selena Gomez şi Justin Bieber, pe vremea când erau fericiţi împreună Se pare că Hailey Baldwin a avut noroc şi, până la urmă, Justin Bieber îi oferă ei toată dragostea. Mai mult decât atât, prietenii celor doi spun că Justin este mai îndrăgostit ca niciodată şi că este sigur că Hailey este jumătatea lui, chiar dacă povestea de dragoste dintre el şi Selena părea că nu se va termina niciodată.

Din păcate, cea care suferă enorm în aceste momente este nimeni alta decât fosta iubită a artistului. Potrivit celor de la Hollywood Life, Selena Gomez nu îl poate uita pe Justin Bieber, iar artista îşi face griji că va rămâne toată viaţa singură. „Selena îi compară pe toţi bărbaţii cu Justin. L-a iubit foarte mult şi încă are sentimente pentru el. Din punctul ei de vedere, el este bărbatul perfect. Este frumos, inteligent, talentat, este tot ce şi-ar fi putut dori ea“, spun apropiaţii artistei.

Sursa citată notează însă că Selena Gomez îşi spune de fiecare dată când se gândeşte la Justin că s-au despărţit dintr-un motiv şi că, oricât l-ar iubi, ştie că nu se vor mai împăca: „Chiar dacă relaţia cu Bieber i-a făcut de multe ori rău, Selena nu îl poate vedea alături de altă femeie. Se întreabă mereu dacă pe ea chiar a iubit-o şi nu poate trece deloc peste despărţire. Simte că el a fost marea ei iubire şi că i-a lăsat un gol în suflet pe care nu îl va umple nimeni“.

Modifică Setările