News

Selena Gomez pierde din nou lupta cu kilogramele!

Selena Gomez pierde din nou lupta cu kilogramele!

*NO MAIL ONLINE* Selena Gomez soaks up the sun, cruising on a luxury boat around Sydney Harbour with friends

Pictured: Selena Gomez Ref: SPL1666982 190318
Picture by: Media-Mode / Splash News

Splash News and Pictures
Los Angeles:310-821-2666
New York:212-619-2666
London:870-934-2666
[email protected]

A încercat să mai dea o şansă relaţiei sale cu Justin Bieber, dar n-a mers, cei doi iubiţi din adolescenţă despărţindu-se, iar, de curând.

Sperăm, însă, ca acest nou eşec sentimental să nu se lase cu repercusiuni pentru starea de sănătatea precară a Selenei Gomez şi spunem asta luând în considerare cele mai recente fotografii cu artista de 25 de ani.

Ei bine, Selena Gomez a fost fotografiată stând la plajă pe un iaht de lux, în Sydney, acolo unde a ajuns pentru a participa la o conferinţă a bisericii Hillsong, ea şi Justin fiind adepţi fideli ai acestei instituţii.

Ei bine, cu această ocazie am putut observa că artista a acumulat ceva kilograme pe silueta ei care, toamna trecută, la începutul relaţiei cu Bieber, era foarte fit şi suplă. Se pot observa cu uşurinţă transformările de la nivelul abdomenului, acolo unde au apărut, din nou, colăceii inestetici.

Să fie acesta un efect al bolii cu care Selena este nevoită să se lupte toată viaţă, şi anume Lupusul din cauza căruia a făcut un transplant de rinichi vara trecută?

În 90% din cazuri, lupusul atacă femeile tinere, cu vârste între 15 şi 44 ani, şi poate apărea oricând, fiind o boală ale cărei cauze rămân necunoscute.

Foto: Splash News

Modifică Setările