Gossip

Selena Gomez se luptă cu o boală incurabilă

Selena Gomez se luptă cu o boală incurabilă

Deşi recent presa tabloidă de peste Ocean anunţa că tânăra cântăreaţă şi-a anulat concertele pentru a intra într-o clinică de dezintoxicare, motivul retragerii ei temporare de pe scenă este altul.

Fosta iubită a lui Justin Bieber, Selena Gomez, nu s-a simţit bine în preajma Sărbătorilor şi a decis să-şi anuleze câteva concerte din turneul ei australian, spre dezamăgirea fanilor ei.

Mulţi au pus pe seama acestei pauze autoimpuse o eventuală depresie, cauzată de ruptura relaţiei ei cu Justin Bieber, care s-ar fi acutizat acum, de Sărbători. Iar cei mai cârcotaşi au crezut că, pe fondul acestei depresii, ea s-ar fi apucat de droguri.

Publicaţia „Huffington Post” vine şi face lumină în această situaţie, pe care Selena şi-ar fi dorit s-o ţină cât mai departe de ochii publicului ei şi de urechile presei.

Se pare că fostul star Disney a fost diagnosticată în urmă cu câţiva ani cu lupus, o boală autoimună, incurabilă, iar acum, la final de an, oboseala acumulată în ultimul timp a dus la declanşarea mai multor manifestări ale bolii, care i-au provocat tumefierea feţei, lipsă de putere şi dureri în articulaţii.

Foto: pagina oficială