News

Selly revine pe marile ecrane cu un nou film: TABĂRA

de admin

Selly revine pe marile ecrane cu un nou film: TABĂRA camera-retro icon Vezi galeria 3 poze

Selly, cel mai cunoscut vlogger din România, cu peste trei milioane de fani, revine pe marile ecrane cu o nouă producţie cinematografică, filmul TABĂRA.

La numai doi ani după succesul filmului „5GANG: Un altfel de Crăciun“, regizat de Matei Dima, Selly şi mulţi alţi colegi din mediul online vin în atenţia publicului cu un nou proiect educativ şi plin de umor: TABĂRA, un film de Vali Dobrogeanu. Filmul îi are în distribuţie pe Selly, Matei Dima, Dorian Popa, Diana Condurache, Smaranda Ştirbu, Gami, fraţii Munteanu, Cezara Cristescu şi mulţi alţii.

Filmul TABĂRA spune povestea unor copii care ajung într-o tabără de “deztehnologizare” în care sunt învăţaţi să scape de dependenţa de tehnologie, de la telefoane până la social media şi tablete. Filmul are un scop moralizator, însă este combinat cu mult umor şi intrigi interesante.

TABĂRA este un film românesc independent şi, totodată, ultimul proiect al trupei 5GANG. Producţia se va lansa oficial în toate cinematografele din ţară în data de 27 decembrie. „Sper ca acest film să aibă un impact pozitiv atât asupra copiilor, cât şi a părinţilor. Am investit multe resurse în acest proiect de suflet şi tot ce îmi doresc este ca cei care îl văd să rămână cu un sentiment de bine şi să se distreze cel puţin cât ne-am distrat noi făcându-l”, spune Selly.

Filmul este produs de Viva la Vidra Productions în parteneriat cu Selly Media, iar unul dintre producătorii principali este Matei Dima: „Tot ce îmi doresc este ca cinematografia românească să fie privită cu ochi mai buni de către un public cât mai larg. Mă bucur de fiecare film românesc care apare, indiferent dacă este produs de noi sau nu, iar Tabăra este continuarea acestui vis al meu de a aduce oamenii în cinema la <> autohtone.”

Comentarii

Modifică Setările