Lifestyle

Selly şi-a lansat în spaţiu butonul de 100.000 de abonaţi

de admin

Selly şi-a lansat în spaţiu butonul de 100.000 de abonaţi camera-retro icon Vezi galeria 2 poze

Selly este primul vlogger din Europa care a decis să îşi lanseze butonul de Youtube în spaţiu.

Şi a reuşit acest lucru, cu ajutorul specialiştilor de la Sent into Space, din Marea Britanie. “Am ales butonul de 100.000 de abonaţi, întrucât are o însemnătate specială pentru mine, a fost primul premiu luat pentru activitatea mea din online. L-am primit în 2015, când, la 14 ani, am atins suma de 100.000 subscriberi”, spune Selly.

Astfel, trofeul primit de vlogger la vârsta de 14 ani a ajuns la o înălţime de trei ori mai mare decât un avion. Selly a făcut un vlog pe YouTube în care le-a arătat internauţilor, pas cu pas, cum a decurs totul.

„Butonul ăsta o să urce 35 de kilometri în spaţiu şi o să aterizeze la 120 de kilometri distanţă, iar noi trebuie să ghicim unde va ateriza şi să fim acolo înainte să o facă”, a spus Selly pe YouTube.

Selly e cel mai cunoscut vlogger din România, cântăreţ, dar şi actor şi, mai nou, co-producător. Selly va lansa în curând filmul Tabăra, alături de Gami, Mădălin, Dia şi Pain. Alături de el îşi vor face apariţia şi nume precum Dorian Popa şi Matei Dima (BRomania).

Comentarii

Modifică Setările