News

Selma Blair, de nerecunoscut: este cheală şi merge cu ajutorul unui triciclu! Scleroza multiplă a schimbat-o total FOTO

Selma Blair, de nerecunoscut: este cheală şi merge cu ajutorul unui triciclu! Scleroza multiplă a schimbat-o total FOTO camera-retro icon Vezi galeria 8 poze

În primăvara acestui an, Selma Blair a făcut un anunţ cutremurător, care i-a şocat pe toţi fanii actriţei: a recunoscut că suferă de scleroză multiplă.

După mai multe interviuri în care a vorbit despre boala care a pus stăpânire pe ea, Selma Blair a anunţat, printr-o fotografie postată pe Instagram, că s-a vindecat. Iar acest lucru i-a făcut mai fericiţi pe fanii actriţei, mai ales că în ultimele luni ea fusese fotografiată în timp ce nu mai putea să meargă şi avea nevoie de baston sau de triciclu pentru a se putea deplasa.

În cea mai recentă fotografie postată pe Instagram, cea prin care anunţa că se simte bine, Selma Blair este de nerecunoscut: este cheală şi se ţine de triciclul pe care îl folosea pentru a se deplasa. În semn de apreciere, peste 350.000 de persoane au dat like postării în doar 16 ore.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Selma Blair (@selmablair) on

„Astăzi este o zi importantă. Echipa incredibilă care a avut grijă de mine şi doctoral vizionar care a crezut că mă pot vindeca m-au lăsat să plec acasă. A fost un process şi va continua să fie un process. În următoarele trei luni trebuie să fiu atentă ce fac, pentru că boala poate reveni oricând. Aşa că să nu mă pupaţi. Vreau să mă asigur că nu vor apărea complicaţii. Am trecut cu bine peste tot. Vă mulţumesc tuturor pentru support şi pentru dragostea pe care mi-o arătaţi. Sunt entuziasmată să vă povestesc, atunci când voi fi pregătită, prin ce am trecut. Pentru moment, sunt vindecată“, a fost mesajul postat de Selma Blaid pe Instagram.

Mai multe fotografii cu Selma Blair pot fi văzute în GALERIA FOTO

În ultimele zile, aproape toată presa din Statele Unite a vorbit despre Selma Blair, iar cei de la Good Morning America au urcat pe YouTube un filmuleţ în care se discută despre problemele actriţei.

Modifică Setările