Fashion

Senioarele le-au dat clasă tinerelor actriţe de la Hollywood. Eleganţă la 60+

Senioarele le-au dat clasă tinerelor actriţe de la Hollywood. Eleganţă la 60+

onstage during the 90th Annual Academy Awards at the Dolby Theatre at Hollywood & Highland Center on March 4, 2018 in Hollywood, California.

Noua ediţie a galei Academiei ne-a demonstrat încă o dată că eleganţa nu are vârstă. Iată cum s-au prezentat senioarele pe covorul roşu. Jane Fonda şi Helen Mirren Dacă actriţele mai tinere au ales să şocheze pe red carpet, rupând tradiţia all-black a ultimelor gale cu apariţii colorate şi extravagante, starurile aflate la vârsta a treia le-au dat clasă, făcând o adevărată declaraţie de high-fashion la Oscaruri. Jane Seymour

Pe 15 februarie, a împlinit 67 de ani, lucru care însă, privind această apariţie a sa de ieri seară, de la after-party-ul organizat de Elton John, nu l-am putea crede. Jane Seymour continuă să ne uimească cu prospeţimea pe care o afişează, cu silueta incredibilă şi cu tenul fără riduri. Rochia albă despicată în faţă, care lăsa la vedere superbele ei picioare, i-a flatat formele, iar pantofii-sanda şi accesorile argintii i-au dat acel plus de strălucire de care era nevoie pentru un asemenea eveniment de seară.