News

Şerban Copoţ a devenit tată pentru a treia oară. Mesajul prezentatorului pentru soţie: "Eşti o mamă de vis"

Şerban Copoţ a devenit tată pentru a treia oară. Mesajul prezentatorului pentru soţie: "Eşti o mamă de vis" camera-retro icon Vezi galeria 3 poze

Şerban Copoţ a devenit tată pentru a treia oară. Soţia prezentatorului a adus pe lume o fetiţă perfect sănătoasă. 

18 noiembrie e zi de mare însemnătate pentru Şerban Copoţ. S-a născut al treilea copil al prezentatorului, o fetiţă perfect sănătoasă. Va purta numele Luna. Şerban Copoţ a ţinut neapărat să îi mulţumească soţiei pentru fericirea enormă din viaţa lui. 

A scris pe Facebook: "Gata! 🥰🤗🥳🥳🤗🥳🤗🥳🥳🤗La ora 07.40  iubita mea soţie a adus pe lume o fetiţa sănătoasa şi frumoasă. Suntem tare mândri de tine mami şi te iubim nespus. Sunt copleşit de emoţie şi recunoştinţă de câte ori mă gândesc că am avut noroc chior să ne întâlnim.

Eşti o mamă de vis, blândă, caldă, oricând gata de sacrificii pentru familia ei. În astfel de momente, noi bărbatii ne dăm seama cat de puternice sunteţi voi femeile şi aceasta metamorfoză numită naştere va transforma in ceva ce noi nu o sa fim şi nici nu o să inţelegem niciodată pe deplin - MAMA. Inchin un pahar in cinstea tuturor mamelor si inchei prin a spune ca " Meseria de mamă este cea mai grea şi mai nobilă dintre toate meseriile pământului".

P.S. Abia aştept să vă aduc acasă, iubitele mele."

Şerban Copoţ, alias Hienă de la Animal X, are o familie de nota 10. El şi soţia lui, Roxana, se iubesc de 18 ani. Cei doi s-au căsătorit în secret, după 10 ani de relaţie. Şerban şi Roxana au mers la starea civilă în martie 2015, iar de faţă a fost băieţelul lor cel mare, Tudor, care atunci avea 4 anişori.

Foto: Facebook

Modifică Setările