Lifestyle

Şerban Copoţ, drumeţie cu fiul său cel mare prin munţii noştri FOTO&VIDEO

Şerban Copoţ, drumeţie cu fiul său cel mare prin munţii noştri FOTO&VIDEO camera-retro icon Vezi galeria 21 poze

Artistul a plecat în cea mai frumoasă aventură montană de până acum cu băieţelul său, Tedi, pe care îl învaţă de mic să preţuiască frumuseţile naturii. Şerban şi Tedi Ecologist convins, Şerban Copoţ promovează cu orice ocazie respectul pentru natură şi, pentru că vrea ca şi fiii lui să crească responsabil, îi învaţă de mici să iubească plantele şi animalele şi să trăiască în armonie cu mediul înconjurător. Artistul are doi băieţi: pe Tedi (5 ani şi 9 luni) şi pe Alexandru (1 an şi 4 luni). Tocmai de aceea, solistul trupei Animal X şi-a făcut un obicei din a-şi duce (deocamdată) băiatul cel mare (până va creşte şi mezinul) în tot soiul de drumeţii, iar vara este anotimpul propice pentru astfel de ieşiri în natură.

De data aceasta, au ajuns la ţară la bunici cu trenul.

Vara aceasta, Şerban l-a învăţat pe Tedi cum să folosească amnarul, ca să aprindă focul, şi busola, ca să se orienteze în spaţiu.

"Orice viitor explorator are nevoie de îndrumare. Nu ai cum să iubeşti natura dacă nu o cunoşti", e de părere Şerban Copoţ. Iar "busola e îndrumătorul oricărui explorator", deci şi al lui Tedi, care a ieşit în expediţie cu tatăl său.

Cert e că micuţul a înţeles că "Fiecare ieşire în natură îţi arată minunăţiile ei: broscuţe, şopârle, hribi, gălbiori, roşcove, ulii, raţe sălbatice şi lista continuă...", după cum spune Şerban.

Şi, pentru ca aventura lor să fie completă, cei doi au mers şi la pescuit.

In drum spre pescuit :))) #cucaruta #pescuit? #generatiaverde????

A post shared by Serban Copot (@serbancopot) on

Bucuria băieţelului a fost cu atât mai mare cu cât şi-a dovedit talentul de începător prinzând singur un peşte cu undiţa.

Iată tot filmul aventurii lor în galeria foto de mai jos.

Modifică Setările