News

Şerban Huidu, despre vinovaţii în cazul accidentului lui Adrian Iovan

Fostul cârcotaş ştie prea bine cum e să treci razant pe lângă moarte. Şi nu doar o dată. Poate tocmai de aceea i-a dedicat un articol pe blogul său pilotului care şi-a pierdut ieri viaţa în tragicul accident aviatic din Munţii Apuseni. Iată câteva detalii inedite despre Adrian Iovan şi care sunt adevăraţii vinovaţi, în opinia lui Şerban Huidu.

Şerban Huidu se alătura acelora care nu pot fi impasibili vizavi de deznodământul prăbuşirii avionului, respectiv moartea a doi oameni, pilotul Adrian Iovan şi o tânără rezidentă din corpul de medici care urmau să preleveze un ficat de la o pacientă din Oradea. Cu atât mai mult cu cât cei doi ar fi putut fi salvaţi, dacă ajutoarele ar fi sosit mai devreme la ei.

„Nu aş vrea să comentez prea mult despre domnul Iovan şi soarta crudă pe care a avut-o! Las bocitoarele tablodizate să îşi facă treaba şi îi spun şi eu laolaltă cu alţii: Respect!

Despre altceva ar fi interesant de vorbit aici, cum o societate bolnavă şi o decizie injustă a statului a lăsat practic fără viaţă un om! S-a scris că după recalcularea pensiei, «chiaburul» Iovan, care avea 15000 de lei pensie, a ajuns cu ea la 1900 de lei. Pentru un om care a contribuit toată viaţa activă cu leafa sa de pilot la bugetul de stat, suma pare o glumă!

Citeşte şi:

Adrian Iovan s-a stins din viaţă

Vedetele, despre Adrian Iovan

Ce declara Romaniţa despre Adrian Iovan în urmă cu trei ani

Şi uite aşa, pentru băiatul lui, Adrian Iovan s-a văzut nevoit să muncească şi la pensie, fapt ce i-a fost fatal! Vedeţi cum se leagă lucrurile? Vedeţi cine e vinovat de moartea lui? Statul, care prin sistemul de pensii, a «recalculat» un venit, pentru care pilotul Adrian Iovan a contribuit cu impozitul pe salariul sau, reducându-l de aproape 10 ori!

Cam asta se întâmplă în ţara lui Papură Vodă cel viteaz: «să se dea câte o pâine să ajungă la toţi!» Vă aduceţi aminte refrenul copilăriei noastre? E la modă iar! Guvernul usl-ist abia aşteptă să mai ia nişte măsuri populiste gen «egali şi săraci», în loc să încercăm să ajungem «egali, dar bogaţi»!“.

Foto: pagina personală