News

Serena Williams: "Acum sunt mulţumită de cine sunt şi de cum arăt"

Serena Williams: "Acum sunt mulţumită de cine sunt şi de cum arăt"

Am văzut-o în multe ipostaze, de la echipamentul de tenis, la costum de baie sau rochii de prinţesă, iar acum Serena Williams şi-a uimit fanii cu un pictorial foto incendiar pentru o revistă renumită de peste ocean.

A devenit mamă pentru prima dată acum 8 luni, aducând-o pe lume pe micuţa Alexis Olympia, iar tenismena s-a şi întors pe teren. A jucat alături de sora sa, Venus, la ediţia de anul acesta de la Roland Garros şi chiar a purtat un costum neobişnuit, sportiva motivându-şi alegerea pe Instagram. "Costum de pisică? Pentru toate mamele care şi-au revenit greu din timpul sarcinii – iată. Dacă eu o pot face, şi voi puteţi. Vă iubesc pe toţi!"

Acum Serena a apărut într-un alt costum super mulat şi foarte colorat, dar şi în costum de baie, în cel mai nou pictorial foto. În mod evident, nu este deloc timidă cu alegerile vestimentare, dezvăluind cum a fost copilăria ei alături de o soră "slabă, înaltă şi frumoasă".

I-au trebuit 36 de ani pentru a-şi accepta corpul şi pentru a scăpa de complexe, dar acum consideră că silueta ei este ca o "armă". "A fost greu pentru mine ... eram diferită faţă de Venus: era slabă, înaltă şi frumoasă, iar eu puternică şi cu o structură musculoasă - frumoasă, dar, ştii, era ceva complet diferit."

Williams a mărturisit că nu va fi niciodată slabă:  "Doamne, nu voi ajunge niciodată la dimensiunea 4! De ce aş vrea să fac asta şi să fiu aşa? Asta sunt eu şi asta este arma mea. Pot să îi arăt lui Olympia că sunt o luptătoare, dar acum sunt mulţumită de cine sunt şi de cum arăt."

Foto: Instagram

Modifică Setările