News

Serena Williams: ”Britanicii sunt hot şi se îmbracă bine”

Serena Williams: ”Britanicii sunt hot şi se îmbracă bine”

La începutul acestei luni, vedeta tenisului feminin a ridicat din nou trofeul de la Wimbledon. Pentru a şaptea oară. Dar în cazul sportivei de 34 de ani, statisticile nu mai sunt, deja, atât de importante...

serena williams

A câştigat cam tot ceea ce era de câş­tigat, asta în timp ce alte colege de generaţie fie sunt pe punctul de a renunţa (Maria Sharapova a fost suspendată timp de doi ani), fie se căsătoresc (Ana Ivano­vic a devenit doamna Bastian Schweinsteiger). Ştim, deja, despre campioana americană că este necruţătoare pe teren, dar o cunoaştem foarte puţin în afara lui. Poate că acest interviu pe care sportiva l-a acordat în timpul turneului londo­nez va face ceva lumină...

Simţi presiune din partea celor care se aşteaptă să câştigi?

Serena Nu, nu sunt deloc presată, dimpotrivă, mă simt excelent. Sunt întotdeauna pregătită să intru în meci şi să câştig seturi. În plus, la Wim­bledon joc şi la dublu cu sora mea, Venus, lucru care îmi face mare plăcere. Ne distrăm când ju­căm împreună.

Ce părere ai despre Andy Murray, favoritul britanicilor?

Mi-ar plăcea să-l văd că are succes , pentru că e favoritul publicului. În plus, a ajuns în două fi­nale anul acesta, la Australian Open şi la French Open, aşa că poate dă lovitura în cea de-a treia. (n.r. Andy a câştigat trofeul la masculin)

Dacă tot vorbim despre Andy, ce părere ai despre bărbaţii britanici în general?

Sunt hot şi se îmbracă bine. Ăsta este lucrul pe care îl apreciez cel mai mult la bărbaţii englezi: ţinuta lor.

Eşti prietenă cu vedete pop, precum Taylor Swift sau Beyoncé. Cum este să faci parte din lumea asta a showbizului?

Amândouă sunt fete extraordinare. Iar cum eu sunt foarte pasionată de muzică, a fost foarte uşor să ne cunoaştem şi să ne împrietenim. Trăiesc în Statele Unite şi cunosc o mulţime de oameni dife­riţi care se cam învârt în acelaşi cerc. Este foarte distractiv să fac parte din acest grup.

1280_beyonce_serena_williams_lemonade_sorry_music_video

Ai apărut în videoclipul Sorry al lui Beyoncé. Care a fost reacţia celor care te cunosc?

Au reacţionat foarte bine, iar eu m-am distrat foarte mult la filmări. A fost ceva care m-a entu­ziasmat. Îmi place foarte mult să dansez aşa că, după ce Beyoncé mi-a propus să apar în videocli­pul ei, mi-am zis: „De ce nu?“. Ea are o voce fan­tastică şi m-am simţit extraordinar să fac parte din acel videoclip.

Plănuieşti să mai apari şi-n alte videoclipuri?

Nu prea curând, dar nu se ştie ce se poate în­tâmpla în viitor.

Dacă ar fi să faci un duet muzical cu cineva, pe cine ai alege şi ce cântec ai prefera?

Sigur n-aş spune Adele, pentru că asta ar în­semna să nu scot un sunet. Aş prefera artişti precum Lionel Richie, deoarece obişnuiesc să-i fredonez cântecele. Nu că m-aş pricepe să cânt, dar măcar n-ar suna ca şi cum aş zgâria cu un­ghiile pe tablă.

Am auzit ceva despre un documentar despre viaţa ta.

Da, a ieşit chiar bine. Se numeşte, simplu, Se­rena.

Ce te-a făcut să laşi camerele de filmat să intre în viaţa ta?

Am simţit că vreau să fac ceva pentru fanii mei, să le dau oportunitatea de a cunoaşte şi o parte din viaţa mea privată, din culisele unui an incredibil pentru mine. Este o poveste grozavă. Nu cred c-ar fi existat o perioadă mai bună pe care să o documentez (încercarea Serenei de a câştiga patru turnee de Mare Şlem consecutive).

 Interviu: Vicky Dearden/HOTFEATURES. foto: guliver/getty images

Modifică Setările