News

Serena Williams într-o dispoziţie de milioane, în ciuda scandalului de dopaj

Serena Williams într-o dispoziţie de milioane, în ciuda scandalului de dopaj

LONDON, ENGLAND - JUNE 28: Serena Williams attends the Women's Tennis Association (WTA) Tennis on The Thames evening reception at OXO2 on June 28, 2018 in London, England. The event was held to honour the powerful imprint female sporting legends and rising stars have made on the world, both on and off the tennis court. (Photo by Eamonn M. McCormack/Eamonn McCormack/Getty Images for WTA)

Se pregăteşte pentru al optulea ei titlu de mare şlem la Wimbledon. Serena Williams, în vârstă de 36 de ani, mama unei fetiţe adorabile, Olympia Ohanian, este într-o perioadă bună a vieţii sale, mai ales acum, că a revenit şi pe terenul de tenis. Serena Williams Ieri, Serena a fost cel mai mare nume din tenis prezent la petrecerea Tennis on the Thames din Londra, una care a celebrat femeile din acest frumos sport alb.

Fiind un eveniment de zi, Serena a ales să păstreze ţinuta într-o notă simplă, alegând să poarte o salopetă mini din blugi, din propria ei colecţie de haine, care se poate găsi online la preţul de 205 dolari.

Serena a completat ţinuta ei casual cu o pereche de sandale cu barete în acelaşi ton cu cele ale rochiei sale de blugi, iar părul şi l-a coafat natural, în bucle lejere.

Atleta a părut într-o dispoziţie excelentă, în ciuda scandalului de dopaj care o are în centru, aceasta refuzând, se pare, să efectueze un test antidoping, cu puţină vreme înainte de începerea turneului de la Wimbledon.

Sportiva ar fi refuzat un control, după ce un reprezentant al Agenţiei Anti-Doping din America s-a prezentat la locuinţa acesteia, la ora 8:30. Atunci, Serena l-a sunat pe preşedintele WTA, Steve Simon, şi i s-a plâns că nu i se pare corect să fie o ţintă permanentă a acestor teste antidoping.

Foto: Getty Images

Modifică Setările