News

Serena Williams nu va participa la Australian Open. Ce a determinat-o pe tenismenă să ia această decizie!

Serena Williams nu va participa la Australian Open. Ce a determinat-o pe tenismenă să ia această decizie!

Anul trecut a fost unul încărcat pentru Serena Williams care a căştigat turneul Australian Open însărcinată, i-a dat naştere primului său copil şi s-a căsătorit cu partenerul său, co-fondatorul Reddit, Alexis Ohanian. Alături de fiica sa, Alexis Olympia/ Dar iată că începutul de an 2018 nu o prinde în formă pe celebra tenismenă. După ce a pierdut primul meci de tenis de la naşterea fiicei sale, la Abu Dhabi, unul demonstrativ cu letona Jelena Ostapenko, Serena vine acum cu o decizie şocantă.  Americanca a anunţat joi că nu va apăra titlul Australian Open anul acesta, practic îşi amână revenirea pe teren. Deşi sportiva în vârstă de 36 de ani a afirmat anterior că intenţionează să-şi reia cariera profesională în cadrul unui eveniment, la doar trei luni de când a deveni mamă, se pare că forma fizică nu îi va permite acest lucru.

"După primul meu meci de când am născut-o pe fiica mea am realizat că deşi sunt aproape, nu sunt acolo unde mi-aş dori eu să fiu. Antrenorul şi echipa mea au spus întotdeauna să merg la un turneu  atunci când sunt pregătită să merg până la capăt. Astea fiind spuse, sunt dezamăgită să vă informez că am decis să nu concurez la Turneul Australian Open anul acesta. Cu toate acestea, amintirea de la turneul de anul trecut este una pe care o port în minte şi Olympia şi cu mine ne pregătim să revenim. Apreciez susţinerea şi înţelegerea fanilor mei şi a celor de la Australian Open.", a scris Serena pe Instagram.

Prima fotografie însărcinată.

Serena nu mai intrase pe teren de când a câştigat Australian Open anul trecut, în ianuarie 2017, după acest eveniment dând publicităţii vestea că este gravidă. Totuşi, la 11 luni de la eveniment, sportiva a revenit pe 30 decembrie într-un meci demostrativ la Abu Dhabi, pe care de altfel l-a şi pierdut.

Foto: Instagram