News

Serena Williams, record pe Twitter

Serena Williams, record pe Twitter

E un as al tenisului, dar şi la capitolul socializare stă foarte bine. Iată ce „premiu” a luat în mediul virtual. Serena Williams, cea mai de succes tenismană din toate timpurile. Serena Williams este nr. 1 în WTA, iar 2015 a fost un an excepţional pentru ea. Pe lângă trofeele obţinute p eteren, americanca a devenit şi prima jucătoare de tenis care a depăşit 6 milioane de foloweri pe reţeaua de socializare Twitter.

În topul general al jucătorilor de tenis, masculin şi feminin, Serena Williams este depăşită doar de spaniolul Rafael Nadal, care are 8,8 milioane de fani.

În tenisul feminin, americanca este urmată de jucătoarea indiană Sania Mirza, cu 3,24 de milioane de fani, de rusoiaca Maria Şarapova, cu 1,91 milioane, de sora Serenei, Venus Williams, cu 1,35 milioane, şi de daneza Caroline Wozniacki, 0,98 milioane.

Desemnată jucătoarea de tenis a anului de fani şi de mass-media, Serena Williams a fost aleasă şi persoanlitatea sportivă a anului de revista "Sports Illustrated", devenind a treia femeie din 1956 care primeşte această distincţie, după gimnasta Mary Lou Retton şi după patinatoarea de viteză Bonnie Blair.
Foto: pagina oficială

Modifică Setările