News

Serena Williams vorbeşte despre posibilitatea de a deveni din nou mamă

Serena Williams vorbeşte despre posibilitatea de a deveni din nou mamă

Serena Williams (serenawilliams / 16.01.2018): "Just how I look at her" Supplied by Instagram.com/face to face

La 6 luni de când a devenit mamă pentru prima oară, Serena Williams şi-a uimit fanii cu cea mai nouă declaraţie - vrea al doilea copil. Tenismena a adus-o pe lume pe fiica sa, Alexis Olympia, pe 1 septembrie 2017, iar acum vorbeşte despre posibilitatea de a rămâne din nou însărcinată.

Într-un interviu recent, Serena a vorbit despre planurile de viitor şi a mărturisit că îşi doreşte să aibă mai mulţi copii după ce a experimentat rolul de mămică cu simpatica Olympia, fiica de 6 luni a ei şi a afaceristului Alexis Ohanian. Una dintre cele mai cunoscute tenismene din lume a vorbit despre planurile de a-şi mări familia în emisiunea Entertainment Tonight:  "Cu siguranţă îmi doresc doi copii, cu voia lui Dumnezeu. Dar acum vreau să joc si tenis. Aştept să văd ce se întâmplă. Nu este uşor. Am o nebunie - să fiu cea mai bună, fie că este vorba de a juca tenis sau de rolul de mamă. Vreau să dau tot ce e mai bun din mine."

Proaspăta mămică nu ratează vreun moment din viaţa fiicei sale şi a mărturisit că nu poate sta o zi fără Alexis: "Întotdeauna mi-am dorit să devin mamă, doar că nu aveam timp din cauza carierei. Apoi s-a întâmplat pur şi simplu şi toate au mers de la sine. A fost atât de natural pentru mine pentru că îmi place rolul ăsta de mamă. Suntem o familie mică, dar frumoasă. Să fii mamă este greu şi trebuie să fii activă, dar Olympia este prioritatea mea numărul unu. Şi Alexis se ocupă de ea, dar nu pot să stau o zi fără fiica mea."

Foto: Instagram

Modifică Setările