News

Serialul Adela revine. Surprizele din noul sezon

Serialul Adela revine. Surprizele din noul sezon camera-retro icon Vezi galeria 3 poze

Aşteptarea a luat sfârşit!

Cel mai nou sezon al serialului, Adela - Ce-i al tău e şi al meu, va avea premiera joi, 27 ianuarie, de la 20:30, la Antena 1. Astfel, telespectatorii vor afla în sfârşit pe cine a nimerit glonţul tras de senatorul Iftimie la finalul ultimului episod al sezonului doi. Dramatica scenă a împuşcăturii a lăsat aproape 2 milioane de telespectatori cu sufletul la gură şi mai multe întrebări fără răspuns: Cine a fost împuşcată, Adela sau Andreea? Va dispărea una dintre cele două surori?

”Sezonul trei vine cu răsturnări de situaţii la care nu se aşteaptă nimeni. Am avut şi am de jucat secvenţe foarte grele, care m-au pus în situaţia de a mă imagina în situaţii limită pe care nu le-am trăit niciodată. Relaţiile noi care apar sunt surprinzătoare, iar povestea serialului devine din ce în ce mai interesantă, odată cu întâmplările neaşteptate care se petrec în poveste!, mărturiseşte Mara Oprea.   

Noul sezon Adela vine cu provocări mari pentru toate personajele din serial. Fericirea protagoniştilor va fi pusă în continuare la încercare. Vor mai avea multe piedici până la un final fericit, pentru că mai sunt multe secrete de descoperit si multe întâmplări de trăit intens. Însă nu doar personajele principale vor avea parte de obstacole. De-a lungul celui de-al treilea sezon din Adela, telespectatorii vor sta, cum s-au obişnuit deja, cu sufletul la gură în faţa televizoarelor, urmărind cum decurge în continuare povestea imprevizibilă.

”Sezonul 2 a fost despre adevăr şi despre eliberare. Dar oare adevărul chiar te eliberează? Nu cumva adevărul te încarcă de o responsabilitate şi mai mare? Nu cumva adevărul e cel care te pune în pericol? Cine profită cu adevărat de adevăr? Cine oare se simte cu adevărat eliberat? Mihai e pus din nou în faţa unui mister, din nou are un caz de rezolvat. Ce situaţii noi apar, ce piedici îi ies în cale? Aflaţi toate răspunsurile începând cu 27 ianuarie”,  declară Alecsandru Dunaev.

Filmările sunt în plină desfăşurare în diverse locaţii din Bucureşti şi din împrejurimi, iar telespectatorii pot avea acces la imagini de culisele Adela urmărind conturile oficiale ale serialului.

 

 

Modifică Setările