News

Serialul despre familia regală britanică, marele câştigător la Premiile Emmy. Ce ţinute au purtat actorii care i-au jucat pe Prinţesa Diana şi Prinţul Charles?

Serialul despre familia regală britanică, marele câştigător la Premiile Emmy. Ce ţinute au purtat actorii care i-au jucat pe Prinţesa Diana şi Prinţul Charles? camera-retro icon Vezi galeria 4 poze

Serialul despre familia regală britanică continuă să facă furori şi să câştige toate premiile industriei de film.

Aseară, la gala Premiilor Emmy organizată la Londra, serialul The Crown a cules trofeul pentru cel mai bun serial dramatic, pentru cea mai bună actriţă în rol principal (Olivia Coleman, în rolul Reginei Elisabeta), pentru cel mai bun actor în rol principal (Josh O'Connor, în rolul Prinţului Charles), cea mai bună actriţă în rol secundar (Gillian Anderson în rolul lui Margaret Thatcher) şi cel mai bun actor în rol secundar (Tobias Menzies în rolul Prinţului Philip).

În total, show-ul difuzat pe Netflix a primit şapte trofee, ceea ce l-a propulsat drept marele castigator al galei de aseară. Tânăra actriţă Emma Corrin, cea care a devenit celebră pentru interpretarea Prinţesei Diana în sezoanele trei şi patru, a fost nominalizată, la rândul ei, la categoria cea mai bună actriţă în rol principal într-o drama, dar a pierdut în favoarea colegei sale, Olivia Coleman.

Actriţa de 25 de ani a ieşit, totuşi, în evidenţă în seara de gala cu alegerea ei vestimentară, aceasta purtând o rochie lungă, nude, accesorizată cu mănuşi lungi şi… o bonetă în ton. Emma a dezvăluit că inspiraţia ei pentru această ţinută, creaţie a casei Miu Miu, este filmul Vrăjitoarele din Salem, din 1996, cu Winona Rider în rol principal.

Colega ei de serial, Gillian Anderson, a abordat o ţinută mai actuală, o bluză crop cu franjuri şi o fustă în ton, completată de o coafură perfectă.

Foto: Getty Images

Comentarii

Modifică Setările