News

Sex-bomb! Uite ce apariţii sexy a avut Amber Heard în ultima vreme!

de admin

Sex-bomb! Uite ce apariţii sexy a avut Amber Heard în ultima vreme!

Dacă la începutul relaţiei celor doi au existat mulţi cârcotaşi, care au catalogat uniunea lor drept una nepotrivită, acum sigur toată lumea îl felicită pe Johnny Depp pentru alegerea făcută. Amber Heard, proaspăta şi tinerica lui soţie, este o adevărată frumuseţe, iar asta s-a putut vedea şi la cele mai recente apariţii ale ei, pe când promova pelicula ”Magic Mike XXL”, din a cărei distribuţie face parte.

Aşadar, haideţi să facem şi noi o retrospectivă a ţinutelor incredibil de sexy pe care le-a purtat Amber în ultimele zile!

1. Rochia mov (foto stânga)

Amber Heard a fost o adevărată divă în această creaţie. Curios este şi faptul că rochia este destul de classy, deloc vulgară, deşi decolteul este unul destul de adânc. Iar la capitolul accesorizare, totul e în prefectă armonie. O ţinută perfectă!
Next!

2. Rochia roşie

Este o adevărată plăcere să priveşti această ţinută, care îţi taie pur şi simplu răsuflarea. De fapt, opulenţă este cuvântul perfect pentru a descrie acest look. Amber Heard, pur şi simplu, a strălucit în această rochie superbă.

3. Rochia Neagră

Jocul imprimeului şi designul îndrăzneţ al rochiei nu fac altceva decât să pună şi mai bine în valoare silueta fără cusur a actriţei. Nuanţa puternică a pantofilor maximizează această imagine avangardistă. Lipsa bijuteriilor opulente este binevenită.