News

Sex şi crimă pe iahtul lui Natalie Wood

de admin

La 33 de ani de la moartea suspectă a actriţei, teoriile comspiraţiei şi scenariile despre misterul din spatele dispariţiei sale se înteţesc. Varianta cel mai recent vehiculată: soţul ei, Robert Wagner, avea un iubit celebru. Chiar pe vas cu ei!

Ar fi vorba de nimeni altul decât actorul Christopher Walken, al treilea personaj care a urcat pe 29 noiembrie 1981 la bordul iahtului "Splendour". După ce mulţi au susţinut că, din contră, Walken şi Natalie ar fi flirtat intens, provocându-i o criză de gelozie a lui Wagner, acum publicaţia "National Enquirer" susţine varianta amorului homosexual. Mai exact, în acea noapte fatală, Natalie i-ar fi găsit în pat pe cei doi actori.

Şocanta teorie e, ce-i drept, firav susţinută, prin vocea unei anume Robin Butillo, designer de interioare, care declară că Walken i-ar fi recunoscut unui prieten comun apropiat că el şi Wagner ar fi fost prinşi în flagrant erotic, pe iaht, cu câteva ore înainte ca Natalie să se înece. "Niciodată n-am spus ceea ce ştiu despre moartea lui Natalie Wood, dar simt că e momentul să dau cărţile pe faţă. Fiindcă asta m-a bântuit ani de zile!", a declarat Butillo. "Natalie i-a prins în pat pe cei doi", scrie negru pe alb în declaraţia pe care Robin a semnat-o.

Foto: Guliver/ Getty Images