News

Sex simboluri care s-au îndrăgostit de nişte “tocilari”. Se potrivesc?

Sex simboluri care s-au îndrăgostit de nişte “tocilari”. Se potrivesc?

Ar putea avea orice bărbat din lume, atât de frumoase şi de sexy sunt, însă aceste vedete au pus ochii pe nişte masculi care numai atrăgători nu pot fi numiţi, având în vedere look-ul lor cât se poate de plictisitor şi fizicul care lasă de dorit.

Olivia Wilde & Jason Sudeikis

Nici măcar numele lor de familie nu se potrivesc! Ea e “sălbatică”, pe când el… greu de reţinut! Actriţa este una dintre cele mai sexy femei de la Hollywood, iar soţul ei este… să zicem unul dintre cei mai amuzanţi bărbaţi din Cetatea Filmului. Şi, în ceea ce îi priveşte pe ei, sincronizarea a fost perfectă, că altceva chiar că nu ştiu ce i-ar fi putut apropia!

Olivia a pus ochii ei frumoşi pe unul ca Jason doar pentru că era de-abia ieşită dintr-un mariaj cu un prinţ italian (Tao Ruspoli pe numele lui) şi şi-o fi jurat să nu mai dea atenţie exteriorului, ci să găsească doar un băiat bun, cu care să se aşeze la casa ei. Ceea ce a şi făcut!

Frumoasă foc!

Proaspăt scăpat şi el de un mariaj eşuat (cu producătorul Kay Cannon), Sudeikis şi-o fi zis că i-a pus Dumnezeu mâna-n cap când o femeie ca Wilde a acceptat să iasă cu el în oraş şi, mai târziu, să-i devină soţie. Şi aşa şi e! Şi, culmea, ea pare topită după el şi după atâta amar de vreme petrecut împreună şi doi copii rezultaţi din mariajul lor. Hm!

Modifică Setările