News

Sex simboluri care-şi tratează partenerele îngrozitor

Sex simboluri care-şi tratează partenerele îngrozitor

N-ai vrea să fii iubita lor! OK, au faimă, averi considerabile, succes nebun şi un fizic desăvârşit, dar le lipsesc manierele, respectul pentru persoana de lângă ei, toleranţa, înţelegerea, compasiunea.  Nu spunem noi asta, ci faptele lor vorbesc de la sine!

Tom Cruise

Cei mai mulţi dintre noi cunoaştem momentele-cheie din relaţiile amoroase din viaţa superstarului hollywoodian. Ca atunci când a jucat alături de Nicole Kidman în filme de succes sau când a sărit pe canapeaua din studioul lui Oprah pentru a-şi demonstra iubirea pentru Katie Holmes. Dar să nu uităm cum s-au încheiat aceste mariaje!

Tom cu Nicole Kidman, pe vremea când erau încă fericiţi împreună

După 10 ani de căsnicie, actorul a depus actele de divorţ spre marea uimire şi durere a lui Nicole, care a considerat întreaga experienţă un şoc incredibil şi ar fi şi pierdut o sarcină din cauza asta. Iar mariajul cu Katie pare să fi fost chiar şi mai chinuitor pentru soţia lui decât a fost cel cu Kidman.

Mariajul cu Katie Holmes pare că a fost doar de formă!

Holmes trebuia să respecte tot felul de reguli scientologice, care numai de bun simţ nu par – de pildă să nu scoată un sunet în timpul travaliului cu fiica lor, Suri. Chiar şi după ce a intentat divorţ, Katie s-a temut pentru siguranţa ei din cauza implicării bisericii scientologice în viaţa lor. Auci!

Modifică Setările