News

”Sexul cu Brad Pitt a fost ciudat”. Ce actriţă a declarat asta?

”Sexul cu Brad Pitt a fost ciudat”. Ce actriţă a declarat asta?

Marion Cotillard 69¡ FESTIVAL DI CANNES Red Carpet of the movie Mal de Pierres Cannes-France 15-05-2016 © FameFlynet_Italy/SGP id 104436_042 *not exclusive

Acum două luni, apropierea dintre cei doi actori cauza probleme serioase, zvonindu-se chiar şi că asta ar fi dus la divorţul lui Brad Pitt de Angelina Jolie.   Marion a vorbit la o conferinţă de presă despre scenele de sex cu Brad Pitt Acum, însă, toţi ştiu că între Marion Cotillard şi Brad Pitt nu este decât o prietenie şi o relaţie de colegialitate, dat fiind faptul că au fost nevoiţi să joace împreună în drama ”Allied”.

Şi dacă e să vorbim despre acest proiect cinematografic, pe care în prezent cele două co-staruri îl promovează în toată lumea, trebuie să precizăm că ceea ce a avut de spus Marion, la o conferinţă de presă, a fost chiar ilar.

Vorbind deschis cu presa, Marion a povestit, duminică, că scenele de sex din respectiva peliculă au fost îngrozitor de stânjenitoare şi că a fost nevoie de multe duble pentru a ieşi ceva OK: ”Am râs, pentru că asta trebuie să faci pentru a depăşi o astfel de situaţie ciudată. Am repetat destul de mult şi am avut şi o „coregrafie” deja stabilită. (...) Căci numai ştiind exact care este următorul pas poţi da frâu liber emoţiilor, altfel te gândeşti constant ce urmează să faci. A fost, oricum, o situaţie stânjenitoare. Aveam pauze în care ne uitam unul la altul şi spuneam <<OK, asta e foarte ciudat>>”.