News

Sexul gemenilor lui Clooney, confirmat!

Sexul gemenilor lui Clooney, confirmat!

PARIS, FRANCE - FEBRUARY 24: George Clooney and Amal Clooney arrive at the Cesar Film Awards 2017 at Salle Pleyel on February 24, 2017 in Paris, France. (Photo by Stephane Cardinale - Corbis/Getty Images)

Cindy Crawford i-a dat de gol printr-o fotografie cu cadoul pregătit pentru ei... George şi Amal aşteaptă un băiat şi o fetiţă! Recenta postare a lui Cindy pe Instagram ne dă de înţeles cum stă treaba în privinţa acestui subiect despre care George nu vrea să sufle nicio vorbă. Desigur, gluma lui, cum că se gândeşte să îi boteze după brandul lui de tequila, Casamigos, a făcut înconjurul lumii. Dar nimic mai mult despre sexul gemenilor. Un indiciu a venit de la Cindy Crawford, soţia lui Rande Gerber, care este o sursă de încredere, de vreme ce Rande este un apropiat al lui Clooney, fiind şi partenerul lui în afacerea cu tequila.

Ei bine, Cindy a preluat gluma lui George şi a postat două fotografii cu două hăinuţe de bebeluş: pe una scrie Casa cu roz, pe cealaltă Migos, cu bleu. "Hey, Rande, cred că am cadoul perfect pentru soţii Clooney", a scris Cindy. Aşadar, George şi soţia lui, Amal, aşteaptă o fetiţă şi un băieţel? Cam da. Căci şi mama lui George, Nina, spune acelaşi lucru: "Da, vor fi un băiat şi o fetiţă. Aşa mi s-a spus. Este minunat. Eu şi soţul meu suntem extraordinar de încântaţi", a declarat Nina pentru RadarOnline.

Cindy ne-a prezentat cadoul pentru gemeni.
Cindy a preluat gluma lui George legată de numele copiilor.

Foto: arhivă, Instagram

Modifică Setările