Royals

Sexy Kate! Ducesa de Cambridge, într-un outfit vişiniu la o nouă apariţie publică

Sexy Kate! Ducesa de Cambridge, într-un outfit vişiniu la o nouă apariţie publică

LONDON, ENGLAND - NOVEMBER 08: Catherine, Duchess Of Cambridge attends the annual Place2Be School Leaders Forum at UBS London on November 8, 2017 in London, England. Catherine, Duchess Of Cambridge is Patron of Place2Be, a National Children's mental health charity. (Photo by John Phillips - WPA Pool /Getty Images)

A doua zi după gala caritabilă, Ducesa de Cambridge a luat parte la un eveniment oficial în Londra, în cadrul căruia a adresat probleme legate de sănătatea mentală, cauză pe care o susţine încă de când a devenit soţia Prinţului William. Ducesa de Cambridge a participat la un eveniment solo Azi-dimineaţă, Kate s-a prezentat la evenimentul caritabil Place2be, unde a susţinut un discurs în legătură cu importanţa îndrumării şi susţinerea tinerilor şcolari, prevenind astfel problemele de sănătate mentală. ”Cred că sprijinul pe care îl acordăm micuţilor noştri, încă de la vârste fragede, îi ajută mai târziu în viaţa lor. Fie că suntem profesori, educatori sau părinţi, toţi suntem implicaţi în acest proces. Toţi încercăm să-i ajutăm pe copii, dându-le sprijinul nostru emoţional, pentru a face faţă provocărilor ulterioare”, a susţinut Ducesa de Cambridge în cadrul acestei întruniri.

La acest eveniment, Kate a purtat un outfit incredibil de sexy, care i-a pus în evidenţă picioarele lungi şi silueta incredibil de silfidă pentru o femeie însărcinată. Rochia burgundy, semnată de Goat, a dezvăluit, însă, şi puţin din burtica deja proeminentă, spre încântarea simpatizanţilor regali care de-abia aşteaptă ca cel de-al treilea moştenitor al Ducilor de Cambridge să vină pe lume.

Aceasta a purtat rochia burgundy, al cărei preţ e de 480 de lire sterline, cu dresuri opace şi o pereche de pantofi cu toc pătrat, foarte comozi, care au ajutat-o să reziste atâtea ore în picioare.

foto: Getty Images