Fashion

Sexy! Monica Bellucci (53), cu lenjeria intimă la vedere la un eveniment recent

Sexy! Monica Bellucci (53), cu lenjeria intimă la vedere la un eveniment recent

Luni, Monica Bellucci s-a numărat printre oaspeţii de vază la prezentarea de modă Christian Dior Couture, din cadrul Săptămânei Modei de la Paris. Actriţa de 53 de ani a afişat un outfit spectaculos, lăsându-şi o parte din lenjeria intimă la vedere! A mers la o prezentare de modă Dior Toţi au întors capul după ea! Şi asta pentru că Monica Bellucci a fost mai sexy ca oricând la această prezentare de modă Dior. Actriţa de 53 de ani a ales să poarte un outfit all-black, care i-a evidenţiat talia extrem de subţire, dar şi bustul generos.

Detaliul delicios al ţinutei sale a fost chiar sutienul din dantelă brodată, lăsat la vedere. Era de aşteptat, aşadar, ca starul să fie în centrul atenţiei şi să stârnească priviri admirative. Ea şi-a completat look-ul cu o pereche de pantofi decupaţi în faţă şi o geantă care imita pielea de şarpe.

Cât despre look-ul adoptat, Monica a mizat pe puterea unui „smokey eye” bine realizat şi pe o coafură lejeră, dar deloc neîngrijită, şi, spunem noi, n-a dat greş!

foto: Splash, Getty