News

Sexy şi fit la 63 de ani. Cine este vedeta din imagine?

Sexy şi fit la 63 de ani. Cine este vedeta din imagine?

52316737 Celebrities are seen at 'The Today Show' in New York City, New York on February 15, 2017. Celebrities are seen at 'The Today Show' in New York City, New York on February 15, 2017. Pictured: Christie Brinkley FameFlynet, Inc - Beverly Hills, CA, USA - +1 (310) 505-9876

Avem şi un exemplu de cum poate fi purtată o fustă mini fără să fii penibilă, precum Mariah Carey. Un exemplu care vine de la o doamnă mult mai în vârstă decât cântăreaţa, şi anume fostul model de 63 de ani Christie Brinkley. Christie Brinkley are un corp fără vârstă Sosind la emisiunea 'The Today Show' Şi culmea, Christie, trecută de mult de prima tinereţe, are un corp care poate fi luat drept exemplu de multe vedete mai tinere. Deja ştim că această fostă manechină este un miracol al naturii care sfidează vârsta din buletin, aşa că nu mai e nicio surpriză s-o vedem arătând atât de bine în haine de puştoaică.

Pe 15 februarie, vedeta a fost surprinsă în New York, înainte de a intra pe platourile emisiunii The Today Show, în New York. Aceasta a ieşit în evidenţă datorită fustei mini multicolorate, la care a accesorizat o pereche de cizme mulate, peste genunchi.

Christie Brinkley a fost însoţită la emisiune de cele două fiice ale ei, Alexa Ray Joel şi Sailor Lee Brinkley, alături de care a apărut şi în şedinţa foto pentru Sports Illustrated.

52316745 Celebrities are seen at 'The Today Show' in New York City, New York on February 15, 2017. Celebrities are seen at 'The Today Show' in New York City, New York on February 15, 2017. Pictured: Christie Brinkley, Alexa Ray Joel, Sailor Lee Brinkley-Cook FameFlynet, Inc - Beverly Hills, CA, USA - +1 (310) 505-9876
Alexa Ray Joel, Christie Brinkley şi Sailor Lee Brinkley-Cook

Foto: Hepta