News

Sexy şi singură. Vezi cum arată Toni Braxton în prezent!

de admin

Sexy şi singură. Vezi cum arată Toni Braxton în prezent!

Toni Braxton a avut o apariţie de senzaţie, aseară, la evenimentul Red Star Ball. Îndrăgita cântăreaţă în vârstă de 47 de ani a purtat o rochie îndrăzneaţă, care i-a pus în valoare formele voluptuoase.

Cu spatele gol şi cu un picior la vedere, rochia neagră de voal a atras privirile tuturor celor care au fost prezenţi la eveniment.

În ceea ce priveşte viaţa ei personală, Toni spune că este mai fericită ca oricând şi că de-abia aşteaptă să se recăsătorească. Iată, astfel, că după dezamăgirea cauzată de divorţul din 2009, Toni simte că este pregătită pentru a avea o nouă relaţie. Nu rămâne decât ca cel potrivit să apară la orizont!

Toni Braxton este mama a doi copii, Denim şi Dienzel, care au 12 şi respectiv, 11 ani. Din păcate, băieţelul de 11 ani este diagnosticat cu autism. Vorbind despre asta, Toni a declarat că simte pedepsită de Dumnezeu. “Am crezut că am fost pedepsită pentru că am făcut un avort cu mult timp în urmă, însă am învăţat că nu este nimic în neregulă cu fiul meu. El are doar un altă manieră de a învăţa lucrurile.

Sursă foto: Twitter & Getty