Meghan & Harry

Sfatul lui William către fratele său, Harry, de la care a pornit toată disputa lor

Sfatul lui William către fratele său, Harry, de la care a pornit toată disputa lor camera-retro icon Vezi galeria 1 poze

Spre finele anului trecut s-a aflat că William şi Harry s-au certat, iar, drept rezultat, acesta din urmă se va muta alături de soţia lui, Meghan, din Palatul Kensington.

Toţi s-au întrebat de atunci care a fost motivul disputei lor, mai ales că mulţi speculau că ar fi vorba despre faptul că Meghan şi Kate nu s-ar înţelege şi de aceea cei doi fraţi au zis să meargă pe căi diferite.

Ei bine, adevărul este că William i-a dat un sfat lui Harry la începutul relaţiei cu Meghan, iar acesta s-a arătat deranjat de intenţiile fratelui său. ”William era îngrijorat de faptul că relaţia a evoluat atât de rapid”, povesteşte expertul Katie Nicholl într-un documentar despre războiul dintre cei doi fraţi.

”Cred că a fost un sfat bine intenţionat. Numai că Harry este foarte protector cu Meghan. El a văzut sfatul lui ca pe o critică. A interpretat că fratele său nu-şi dă consimţământul pentru relaţia lor. De când s-a întâmplat asta, relaţia dintre cei doi fraţi n-a mai fost la fel”, mai spune expertul regal.

Chipurile, înainte să apară Meghan în viaţa lui Harry, acesta obişnuia să petreacă tot timpul cu William şi Kate la Palatul Kensigton. Lua masa cu ei, făcea parte din familia lor. După ce a cunoscut-o pe Meghan, însă, programul lui s-a aglomerat şi şi-a făcut o viaţă alături de ea.