Beauty

Sfaturi de la specialişti: cum să alegi cel mai bun creion pentru sprâncene

Sfaturi de la specialişti: cum să alegi cel mai bun creion pentru sprâncene

camera-retro icon Vezi galeria 2 poze

Creionul pentru sprâncene este unul dintre cele mai importante şi solicitate produse cosmetice decorative pentru modelarea sprâncenelor. Acesta are proprietatea nu doar să creeze o formă perfectă, dar şi să coloreze firele, asigurând sprâncenelor un aspect frumos şi atractiv.

Astfel, este necesar să foloseşti un creion de înaltă calitate, iar mai jos specialiştii îţi oferă câteva sfaturi utile la ce trebuie să acorzi atenţie pentru a alege cel mai bun creion pentru sprâncene.

Tipul de creion

  • Clasic

Acest tip de produs are vârful destul de ascuţit şi, prin urmare, este confortabil de utilizat. Se aplică uşor şi se îndepărtează la fel de uşor. Creionul clasic poate fi folosit chiar şi de începători şi este ideal pentru machiajul de zi.

  • Rezistent la apă

Atunci când pleci în vacanţă sau la piscină, alege un creion impermeabil, deoarece are proprietatea să se menţină perfect, fără a se şterge de pe sprâncene. Însă, este foarte important atunci când doreşti să-l îndepărtezi, să utilizezi o loţiune demachiantă de calitate.

  • Permanent

Acest tip de creion este cel mai rezistent, iar sprâncenele îşi pot păstra forma şi culoarea până la câteva zile. 

Alege creionul pentru sprâncene https://makeup.ro/categorys/204879/ care este cel mai potrivit pentru tine, iar pentru a face o alegere cât mai uşoară şi perfectă, ia în considerare scopul utilizării acestuia.

Proprietăţile creionului

Un mijloc cosmetic bun trebuie să deţină mai multe proprietăţi, fără de care nu va fi posibil să creezi machiajul perfect, iar cele mai importante sunt:

  • Duritatea

Un creion bun nu ar trebui să fie moale, deoarece va fi foarte greu să oferi sprâncenelor forma dorită. Acesta trebuie să fie de o duritate mai mare decât un creion pentru pleoape.

  • Nuanţa persistentă

Produsul de înaltă calitate trebuie să aibă o nuanţă persistentă, care să se menţină perfect pe fire, fără a se şterge.

  • Echiparea cu o pensulă

Un alt factor important este ca produsul să fie echipat cu o pensulă specială, ce va permite estomparea creionului.

Compoziţia creionului

Trebuie să acorzi o atenţie deosebită şi compoziţiei mijlocului cosmetic, pentru că un creion care conţine ingrediente nocive poate provoca o reacţie alergică, iritaţii şi disconfort. Cele mai valoroase ingrediente care trebuie să fie incluse în compoziţia produsului sunt:

  • Vitamine

Complexele de vitamine au proprietatea să îngrijească firele de păr şi să prevină căderea acestora.

  • Talc

Un component sigur şi important pentru a asigura rezistenţa la apă. 

  • Lanolina

Un ingredient cu proprietăţi hidratante. Dacă ai pielea grasă, atunci trebuie să alegi un creion care nu conţine lanolină.

  • Uleiuri

Diverse uleiuri vegetale ajută la îngrijirea firelor, făcându-le mai rezistente şi puternice.

Pentru a alege cel mai bun şi potrivit creion, urmează aceste sfaturi utile, iar noi îţi garantăm că vei avea sprâncene frumoase ce îţi vor defini perfect look-ul şi vor aduce intensitate privirii tale.

 

 

Comentarii

Articole asemănătoare

Modifică Setările