News

Sfaturi de stil de la Iuliana Tudor: cum poţi purta cămaşa albă

Sfaturi de stil de la Iuliana Tudor: cum poţi purta cămaşa albă

Cămăşa albă este nelipsită din garderoba fiecărei femei. Este o emblemă a eleganţei şi bunului gust şi, probabil, cea mai importantă piesă din dressingul nostru. De la acest rabat nu se abate nici Iuliana Tudor. Iată cum îşi alege vedeta TVR ţinuta!

“Pentru o ţinută smart-casual, obişnuiesc să port cămaşa albă cu o fustă amplă, colorată, cu bocanci, o pereche de botine sau, de ce nu, cu o pereche de tenişi. Ţinuta accesorizată cu o curea colorată şi un colier –fantazie nu poate trece neobservată, din punctul meu de vedere. Pentru şedinţele de la birou sau întâlnirile de business, aleg întotdeaua o cămaşă albă, cu o fustă neagră şi pantofi cu toc. Este o ţinută clasică, dar cu care nu dau greş niciodată.

Este adevărat că îmi place foarte mult şi stilul masculin. Aşa că, de multe ori, m-aţi văzut purtând costume bărbăteşti. Îmi place să port cămaşa cu pantaloni şi chiar bretele şi am câteva perechi de pantofi Oxford în dulap. 

Şi pentru că de mai bine de 20 de ani promovez obiceiurile, tradiţiile şi portul popular, nu de puţine ori am încercat să fac şi un mix între piese vestimentare actuale şi veşminte din portul tradiţional românesc. Aşadar, recomand oricând să purtaţi o cămaşă albă cu o pereche de blugi sau de pantaloni, peste care să puneţi o fotă românească. Va fi o ţinută originală, care va atrage privirile celor din jur”, mărturiseşte Iuliana Tudor.

Modifică Setările