News

Sfaturi de Valentine's Day de la Monica Tatoiu, după 31 de ani de căsnicie

Sfaturi de Valentine's Day de la Monica Tatoiu, după 31 de ani de căsnicie

Celebra femeie de afaceri şi soţul ei sărbătoresc astăzi peste trei decenii de mariaj fericit. Iată secretul lor!

Întâmplător sau nu, Ziua Îndrăgostiţilor a rămas notată în calendarul Monicăi Tatoiu cu roşu, fiind ziua în care ea şi soţul său, Victor Tatoiu, aniversează încă un an de căsnicie. Anul acesta s-au împlinit 31 de ani de la nunta lor, ocazie cu care Monica Tatoiu oferă sfaturi de viaţă celor mai tineri.

"Să ai curajul să crezi că perechea ta e undeva şi te aşteaptă, indiferent de greşelile tale. E acolo şi depinde de tenacitatea ta sa o găseşti. Nu există nu se poate. Bărbaţii se tem de "definitiv". Noi femeile putem să transformam "definitivul" în "sky is the limit" construind cu generozitate şi sacrificiu familia de vis. După 31 de ani de primit şi dat vă spun că merită. Dar după o alegere inteligentă. Nu vă grăbiţi, alegeţi cu inima, dar şi cu mintea şi apoi nu lăsaţi "comoara" să vă scape. Astăzi nu se mai scriu scrisori, dar un mesaj cu tâlc îşi atinge scopul şi pe net. Îl repetăm şi de Dragobete, ca să le intre în cap. Love is in the air. Enjoy!", a scris Monica Tatoiu pe pagina sa de socializare.

Amuzant este că, în loc de un cadou clasic, Victor Tatoiu i-a oferit soţiei sale "o sesiune de trageri în poligon".

  

"Am tras în PROSTIE. Am nimerit un 10 din 30 de încercări. E un sport minunat. Şi nu ai probleme cu şoldul. Trebuie doar să exerzezi. ZORO e de 10" - a scris Monica Tatoiu pe contul său de Facebook.

Modifică Setările