News

Sfidează sau nu interdicţiile impuse de autorităţi? Iat-o la plimbare pe Julia Roberts, actriţa de 52 de ani, în plină pandemie

Sfidează sau nu interdicţiile impuse de autorităţi? Iat-o la plimbare pe Julia Roberts, actriţa de 52 de ani, în plină pandemie camera-retro icon Vezi galeria 8 poze

Autorităţile au impus restricţii din cauza pandemiei de coronavirus. Fiecare ţară a luat măsuri dure pentru a-şi proteja cetăţenii. Julia Roberts a surprins când a ieşit recent la plimbare. Sfidează sau nu restricţiile?

Stilul de viaţă ni s-a schimbat de când ne confruntăm cu pandemia de coronavirus, obiceiurile noastre sunt altele, la fel ca şi activităţile pe care le desfăşurăm, majoritatea în propria locuinţă. Trebuie să stăm izolaţi pentru a ne proteja pe noi, dar şi sănătatea celor dragi, a tuturor celor din jur. Majoritatea celebrităţilor au susţinut autorităţile şi i-au îndemnat pe toţi fanii lor să rămână în case, dar şi să ajute, dacă pot, cu diferite sume de bani pentru procurarea echipamentelor necesare din spitale. 

În urmă cu câteva săptămâni, Julia Roberts anunţa că stă în casă pentru familia sa, pentru cei din linia întâi, pentru medicii care încearcă să salveze vieţile pacienţilor infectaţi cu coronavirus. Actriţa în vârstă de 52 de ani a fost surprinsă recent, la plimbare pe străzile din California. Nu a ieşit doar ea să ia aer, a fost însoţită de câinii săi. Vedeta îi duce în lesă, însă ţinuta ei a surprins. 

Vedeta a ales să nu poarte nici mască, nici mănuşi, niciun fel de protecţie pe parcursul ieşirii cu toate că autorităţile statului în care locuieşte le-a recomadat cetăţenilor să ia măsuri atunci când ies pe stradă. A sfidat sau nu restricţiile impuse de autorităţi? În imaginiile surprinse se poate observa că Julia Roberts nu s-a întâlnit cu nicio persoană pe timpul plimbării, oamenii au înţeles şi ies din locuinţe doar când au nevoie. 

Zilele trecut, o vedeam pe actriţă la supermarket. Iat-o pe aceasta camuflată! S-a îmbrăcat în haine închise la culoare, a purtat mască şi mănuşi, şi-a acoperit chiar şi ochii. Se pare că actriţa ştie când trebuie să ia măsuri sporite de protecţie, respectă sfaturile autorităţilor şi iese din casă atunci când are nevoie!

Foto: Profimedia

Modifică Setările