News

Sfidează vârsta! Care este secretul de frumuseţe al actriţei Sharon Stone?

de admin

Este una dintre starurile de la Hollywood care îşi sfidează vârsta şi care arată din ce în ce mai bine, în ciuda înaintării în vârstă. Vorbim, bineînţeles, de Sharon Stone care nu se dezice de atributele sale estetice nici la 57 de ani. Care este secretul? Aflaţi în cele ce urmează!

Luna trecută, Sharon Stone a anunţat că va fi imaginea unui brand german de cosmetice, care promovează tratamentul prin fillere Restylane, dar şi alte tratamente împotriva ridurilor, iar joi actriţa a filmat la Berlin video-ul de promovare al acestei campanii, pentru care a testat mai multe produse de acest gen. Deci, acesta era secretul starului din Basic Instinct!

Vorbind despre noua sa colaborare cu bradul nemţesc, Sharon Stone a declarat: ”Sunt încântată de tehnicile inovative ale brandului Galderma, care dau un aspect natural al feţei. Abia aştept să creez alături de acest brand tratamente estetice care să aibă rezultate vizibile. Mă simt inspirată atunci când văd cum ştiinţa ajută ca frumuseţea să fie una de durată şi sunt sigură că oamenii vor fi impresionaţi de rezultatele acestor tratamente.”

Ce-i drept, Sharon Stone admite şi că sportul are un aport important în viaţa sa.