News

Shakira a vorbit deschis despre relaţia cu Pique: „Mi-a spus că nu-şi doreşte un viitor cu o femeie nefericită“

Shakira a vorbit deschis despre relaţia cu Pique: „Mi-a spus că nu-şi doreşte un viitor cu o femeie nefericită“

De mai bine de un an de zile, despre relaţia pe care Shakira şi Pique o au s-a spus că nu ar mai merge atât de bine şi că vedetele ar fi la un pas de despărţire.

Zilele şi lunile au trecut, artista şi sporitvul au mers mai departe împreună, au ignorat ce spuneau gurile rele, iar relaţia lor pare că nu a avut deloc de suferit. Despre Pique chiar s-a spus că şi-a cumpărat o altă casă în Barcelona, în care locuieşte singur.

În speranţa că va pune punct speculaţiilor, Shakira le-a spus jurnaliştilor argentinieni de la Clarin că ea şi Pique formează în continuare un cuplu: „Niciodată nu am fost un cuplu tradiţional. Nu avem un acord scris prin care ne împărţim treburile casnice, dar amândoi suntem părinţi dedicaţi şi încercăm să ne sprijinim reciproc. Nu ştim cum să facem altfel lucrurile. Uneori e greu când unul dintre noi nu îşi poate vedea copiii timp de o lună sau mai mult. E greu, dar reuşim să ne sunăm prin Facetime aşa că suntem tot timpul conectaţi şi acest lucru ajută foarte mult“.

Cântăreaţa, care este cu 10 ani mai mare decât partenerul ei, alături de care are şi doi copii, a vorbit şi în documentarul „El Dorado Tour“ despre relaţia cu Pique, dezvăluind că au existat şi probleme între ei, dar că se iubesc la fel ca în prima zi.

„Gerard m-a văzut plângând de foarte multe ori. Credeam că nu îmi voi mai relua cariera. Mi-a spus că nu îşi doreşte un viitor cu o femeie nefericită. Toată lumea producea muzică, iar eu îmi revenisem, dar eram blocată în casă cu copiii. «Du-te şi fă ce-ţi place, du-te şi munceşte», mi-a spus“, a dezvăluit Shakira.

Modifică Setările