News

Shakira nu vrea să se căsătorească cu Piqué. Află de ce!

Shakira nu vrea să se căsătorească cu Piqué. Află de ce!

În ultima vreme, presa internaţională a titrat ba că aceasta urmează să păşească spre altar, ba că aceasta este însărcinată a treia oară. Aşa se face că artista a decis să dea o declaraţie pentru a clarifica aceste zvonuri. Shakira şi Pique sunt împreună din 2010 Surprinsă într-o vizită pe plaiurile natale, în Barranquilla, Shakira a dezvăluit că nu are niciun gând să-şi pună pirostriile şi că paparazzi ar trebui să n-o mai urmărească în speranţa că vor surprinde cadre inedite la acest eveniment, din moment ce acesta nu va avea loc prea curând.

Ba mai mult, cântăreaţa a mărturisit că nu-şi doreşte momentan un al treilea copil, deci nici vorbă să fie deja însărcinată. ”Deocamdată, nu există niciun plan de nuntă şi nici nu sunt însărcinată. Suntem fericiţi aşa cum suntem acum şi nu avem de gând să ne căsătorim. (...) Şi nu sunt însărcinată, aşa că ei (n.r. paparazzi) se pot duce acasă.”, a declarat Shakira.

Cei mai importanţi băieţi din viaţa Shakirei, Milan şi Sasha
Shakira şi cei doi băieţi ai săi: Milan şi Sasha

Artista a dezvăluit şi de ce nu există planuri de căsătorie sau un al treilea copil în plan. Aceasta a spus că momentan se gândeşte doar la cariera muzicală, căreia vrea să i se dedice în totalitate în perioada următoare. ”Am luat o pauză de la muzică pentru copiii mei. Şi adevărul e că a fost sănătos să fac asta... însă, este vital pentru mine să mă întorc la muzică - este ceea ce mă defineşte, în fond. Trebuie să mă întorc pe scenă, iar copiii mei trebuie să mă ierte pentru asta.”, a povestit Shakira.

foto: hepta / arhivă OK!