News

Shakira s-a iubit cu un celebru actor de telenovele. Ce spune el despre artistă

Shakira s-a iubit cu un celebru actor de telenovele. Ce spune el despre artistă camera-retro icon Vezi galeria 10 poze

Viaţa amoroasă a Shakirei a inspirat multe dintre versurile melodiilor sale. Aşa ştim că Me Enamore spune totul despre Gerard Piqué, dar, cu mult înainte de a începe să se întâlnească şi să formeze o familie adorabilă cu celebrul fotbalis, a existat un actor de telenovele care i-a furat inima celebrei artiste.

 

Numele lui este Osvaldo Rios, iar povestea lor datează de la sfârşitul anilor '90, când Piqué avea aproximativ 10 ani. Cunoscut din seriale precum Kassandra, Abrazame Muy Fuerte şi La Viuda de Blanco, actorul a vorbit recent despre vremurile în care el şi Shakira formau un cuplu şi a postat mai multe imagini.

"O amintire foarte frumoasă şi specială cu iubita şi admirata mea Shakira. Am însoţit-o în turneul ei din Brazilia, în 1997. Amintiri frumoase şi nepreţuite”.

La momentul filmării videoclipului, în 1997, cântăreaţa avea 20 de ani, iar actorul portorican 37 de ani. În ciuda diferenţei de vârstă de 17 ani, înţelegem perfect de ce Shakira s-a îndrăgostit de el. Starul a dezvăluit că majoritatea pieselor scrise de Shak pentru albumul din 1998 sunt despre el.

„Majoritatea melodiilor de pe albumul ei, „Donde Están Los Ladrones”, mi le-a dedicat”, a spus el într- un interviu. Încă mai am şerveţelele unde le-a scris”.

După ce viaţa i-a despărţit, Osvaldo recunoaşte că nu şi-a mai încrucişat niciodată drumul cu cel al Shakirei. Cu toate astea, Rios simte multă dragoste şi admiraţie pentru ea. „Simt pentru ea ceea ce simte toată lumea din America Latină, o mare mândrie. Sărbătoresc triumfurile ei ca pe ale mele. Este cea mai mare artistă, un compozitor grozav. Îi doresc tot binele, pentru că merită”.

 

 

 

 

 

 

Modifică Setările