News

Shannen Doherty a revenit pe platourile de filmare pentru Luke Perry! Cum arată actriţa după ce a învins o boală cumplită FOTO


Shannen Doherty a revenit pe platourile de filmare pentru Luke Perry! Cum arată actriţa după ce a învins o boală cumplită FOTO

Shannen Doherty a învins boala şi revine pe platourile de filmare. Brenda din ''Beverly Hills 90210''  va putea fi văzută în primul episod al celui de-al patrulea sezon al serialului ''Riverdale'', producţia din distribuţia căruia a făcut parte şi Luke Perry, fostul său iubit din serial.

Shannen a acceptat această provocare în amintirea bunului său prieten, care a susţinut-o în cele mai grele momente, conform Press Association. „Sunt profund onorată să-i aduc un omagiu lui Luke în serialul 'Riverdale. Ne lipseşte astăzi, ne va lipsi mâine şi întotdeauna", a scris Doherty pe Instagram.

Perry a devenit faimos în urma rolului din ''Beverly Hills 90210'', dar după finalizarea filmărilor a apărut şi în alte producţii de succes. El a pierdut lupta cu viaţa la 52 de ani, după ce a suferit un accident vascular cerebral. La aflarea veştii, Shannen a suferit un şoc. „Luke era inteligent, tăcut, modest şi un bărbat foarte complex, cu o inimă de aur, integru şi iubitor. Luke m-a căutat după ce a aflat că am cancer şi am reluat legătura atunci, care s-a păstrat până azi“, spunea Doherty. 

Actriţa a postat atunci şi un mesaj înduioşător pe Facebook. „Prietenul meu. Te îmbrăţişez strâns şi îţi dau puterea mea. Vei reuşi. Nu pot să vorbesc despre el pentru că voi începe să plâng. Îl iubesc, iar el ştie asta. E Luke şi el e Dylan al meu“.

Shannen Doherty a fost diagnosticată în 2015 cu cancer la sân, iar timp de câţiva ani s-a luptat cu perfida boală. Faimoasa actriţă a trecut şi printr-o masectomie.