News

Shannen Doherty ne dă speranţe că poate învinge cancerul. Deşi boala i-a revenit în 2019, actriţa pare energică şi fit

Shannen Doherty ne dă speranţe că poate învinge cancerul. Deşi boala i-a revenit în 2019, actriţa pare energică şi fit camera-retro icon Vezi galeria 5 poze

Fosta vedetă din Beverly Hills, 90210 ne-a întristat pe toţi la începutul anului 2020. atunci când ne-a anunţat în lacrimi că i-a revenit cancerul la sân.

Cea pe care o cunoaştem cu toţii graţie personajului Brenda din celebrul serial pentru adolescenţi s-a luptat cu această boală din 2015 până în 2017, însă, doi ani mai târziu, medicii i-au dat vestea că teribila afecţiune s-a întors şi că este deja în stadiul patru.

Puternică cum o ştim, actriţa în vârstă de 50 de ani nu a renunţat la luptă, iar cele mai recente fotografii cu ea ne-o arată destul de energică şi într-o formă bună, nicidecum slăbită, la o ieşire la cumpărături în Malibu, California. Îmbrăcată în ţinută din blugi şi purtând masca de protecţie chiar şi outdoor, Doherty este departe de imaginea pe care ai avea despre un bolnav în stadiul terminal. Din fericire...

Mai mult, Shannen Doherty se pare că s-a întors şi la muncă, după o pauză începută în 2019, aceasta jucând într-un film de acţiune aflat acum în post-producţie. Toamna trecută, actriţa a declarat că nu s-a resemnat în faţa bolii şi că simte că mai are în faţă cel puţin 10-15 ani de trăit.

În plus, Doherty a mai mărturisit că încearcă să răspundă afecţiunii printr-un stil de viaţă sănătos, cu sport şi mâncare gătită în casă pentru prieteni, lucru care, judecând după fotografiile de zilele trecute, pare a da roade.

Foto: Profimedia

Comentarii

Modifică Setările