News

Shannen Doherty s-a îngrăşat după ce a scăpat de cancer. Cum arată acum?

Shannen Doherty s-a îngrăşat după ce a scăpat de cancer. Cum arată acum?

A trecut un an de când actriţa a anunţat că boala e în remisie. De atunci, Shannen şi-a reluat viaţa de zi cu zi şi chiar a filmat pentru o nouă producţie cinematografică. Totuşi, anul acesta n-a fost unul uşor pentru actriţă.

Imediat după ce a aflat că boala e în remisie, Shannen s-a deschis ideii de reconstrucţie mamară. Astfel, acum doar câteva luni, actriţa în vârstă de 47 de ani trecea printr-o procedură extrem de dificilă, care a durat 10 ore, prin care îşi recăpăta bustul mult dorit.

Însă, fanii au sesizat şi o altă schimbare în ceea ce-o priveşte: multele kilograme în plus. Ei bine, actriţa a explicat cum se face că a luat atât de mult în greutate. Printr-o postare pe Instagram, Shannen a mărturisit că totul a fost voit, doctorul sfătuind-o să se îngraşe câteva kilograme pentru a i se putea face operaţia de reconstrucţie mamară.

Starul din ”Charmed” a povestit că a renunţat la exerciţiile fizice şi alimentaţia strictă pentru a se putea îngrăşa 3-5 kilograme. ”M-am oprit din a face sport şi am mâncat. Am luat în greutate 3,5 kg cât mi s-a cerut pentru ca pielea să mi se poată întinde.

foto: profimedia