News

Sharon Stone cea naturală sau Melanie Griffith cea ajutată de bisturiu?

Sharon Stone cea naturală sau Melanie Griffith cea ajutată de bisturiu?

Una are 59 de ani, cealaltă cu un an mai mult, dar fac parte din aceeaşi generaţie de actriţe. Sharon Stone (59) şi Melanie Griffith (60) sunt acele dive ale anilor '80 care au cucerit publicul cu sex appealul afişat în peliculele vremii.

Iar, în particular, au fost devoratoare de bărbaţi frumoşi şi celebri, ultimul care se înscrie pe lista lui Melanie, de exemplu, fiind seducătorul Antonio Banderas.

Sharon Stone la 59 de ani
O actriţă cu chip natural

Ajunse la pragul celor 60 de ani, cele două blonde fatale de la Hollywood au abordat bătrâneţea în două moduri diferite.

Sharon Stone nu s-a opus trecerii timpului şi nu a intervenit (prea mult) în aspectul ei fizic. Şi văzând cele mai recente poze cu actriţa, e drept că nici n-a fost nevoie, Sharon încă arată superb.

Nu acelaşi lucru s-a întâmplat cu Melanie Griffith, aproape desfigurată de operaţiile estetice de care a devenit dependentă, în ultima perioadă. Ce-i drept, în ultimii ani, se pare că actriţa a lăsat-o mai moale cu injecţiile şi implanturile de tot felul, aşa cum a lăsat să se vadă la gala de pe 4 noiembrie, din Los Angeles, la care aceasta a participat.

Melanie Griffith la 60 de ani
Melanie s-a ajutat de chirurgia estetică

Voi pe cine preferaţi: pe Sharon cea naturală sau pe Melanie cea ajutată de bisturiu?

Foto: Getty Images, Hepta

Modifică Setările