News

Sharon Stone, dezamăgită că a fost uitată! Cum arată actriţa care a suferit un atac cerebral


Sharon Stone, dezamăgită că a fost uitată! Cum arată actriţa care a suferit un atac cerebral

I-a luat şapte ani să îşi revină după un atac cerebral. Acum, după ce viaţa pare că îi zâmbeşte din nou, Sharon Stone se simte dezamăgită de modul în care americanii i-au privit tragedia. Actriţa care făcea furori în Basic Instinct şi avea lumea la picioare crede că experienţa ei este similiară cu cea a lui Lady Di.

"Oamenii m-au tratat urât. Colegele din branşă, judecătoarea care s-a ocupat de custodia fiului meu, cred că nimeni nu îşi dă seama cât de periculos este un accident cerebral pentru o femeie şi ce înseamnă recuperarea. Mie mi-a luat şapte ani", spune actriţa.

Sharon a fost doborâtă de boală chiar în perioada în care se afla în proces de divorţ cu soţul său, jurnalistul Phil Bronstein. Am pierdut totul, chiar şi locul în industrie, mărturiseşte astăzi faimoasa blondă, conform The Guardian.

Stone recunoaşte că în acea perioadă nu mai avea susţinere financiară, aşa că a fost nevoită să îşi impotecheze casa, dar un contract cu Dior a salvat-o. Actriţa îşi aseamănă povestea cu cea a lui Lady Di. ''Amândouă eram faimoase, ea a murit, eu am avut un atac cerebral. Şi am fost uitate''.

Modifică Setările