News

Sharon Stone, în bikini la 61 de ani. Cum arată actriţa din ''Basic Instinct'' FOTO

Sharon Stone, în bikini la 61 de ani. Cum arată actriţa din ''Basic Instinct'' FOTO camera-retro icon Vezi galeria 4 poze

Sharon Stone are un trup zvelt şi tonifiat chiar şi la 61 de ani. Actriţa a pozat în bikini, la piscina din curtea casei sale, şi şi-a etalat abdomenul plat şi corpul bine lucrat.

Diva a mărturisit că este extrem de „disciplinată” atunci când vine vorba de întreţinere, face Pilates de cinci ori pe săptămână şi antrenamente de forţă.„De fiecare dată când fac efort, fac ceva diferit, în funcţie de zonele care trebuie să se pună în mişcare”, spune ea. Ba mai mult, renunţarea la alcool a făcut-o să se simtă şi mai bine.

“Acum şapte ani mă antrenam şi voiam să fiu cu adevărat în formă. M-am uitat la Madonna - avem aceeaşi vârstă - şi l-am întrebat pe antrenorul meu: „Ce nu fac?!" S-a întors şi mi-a spus: „Nu cred că bea alcool”. Aşa că am decis să încerc şi eu.. Şi am văzut o diferenţă imensă! '’, adaugă Sharon.

 În ceea ce priveşte dieta pe care o respectă, actriţa merge pe quinoa, linte şi legume. „Nu mănânc multă mâncare procesată, dar nu am reuşit să-mi scot chipsurile din minte!", mai spune Stone.

Sharone Stone are trei copii, Quinn Kelly, 12 ani, Laird Vonne, 14 ani, şi Roan Joseph, 18 ani. „Sunt atât de mândră de băieţii mei. Sunt amabili şi calzi, amuzanţi şi şi interesanţi.

Actriţa a trecut printr-un atac cerebral şi s-a luptat şapte ani să îşi revină.

Comentarii

Modifică Setările