News

Sharon Stone, într-o ipostază rară cu fiul cel mare pe covorul roşu. Iată cum arată, la 19 ani, unul dintre cei trei copii adoptaţi de actriţă!

Sharon Stone, într-o ipostază rară cu fiul cel mare pe covorul roşu. Iată cum arată, la 19 ani, unul dintre cei trei copii adoptaţi de actriţă! camera-retro icon Vezi galeria 6 poze

Pe cât de cunoscută şi de adulată este la Hollywood, pe atât de discretă este în privinţa vieţii ei personale, motiv pentru care starul din Instinct primar nu se afişează niciodată în public cu cei trei copii ai ei. Zilele trecute, însă, a făcut o excepţie şi a mers cu fiul ei cel mare la un eveniment. Iar momentul rar a fost imortalizat de fotografi.

Sharon Stone arată superb la cei 61 de ani ai ei! A demonstrat acest lucru şi la Premiile Harper Bazaar, de pe 5 noiembrie, din Madrid, unde a zâmbit cuceritor audienţei şi şi-a etalat silueta de vis şi atitudinea absolut fermecătoare. Totuşi, frumuseţea actriţei n-are de-a face numai cu vreo moştenire genetică fabuloasă şi cu un stil de viaţă sănătos, ci şi cu faptul că Sharon este împlinită pe plan personal.

Cu Roan, primul ei copil adoptat

Cu toate că n-are niciun bărbat stabil în viaţa ei – ci doar toyboy alături de care se afişează adesea pe plajă, în ipostaze tandre – Stone şi-a găsit liniştea sufletească alături de băieţii ei, cei trei copii pe care i-a adoptat de mici, Roan Joseph Bronstein (19), Laird Vonne (14) şi Quinn Kelly (13). Iar seninătătea venită la pachet cu împlinirea ei pe plan familial se vede şi pe chipul vedetei de 61 de ani!