News

Sharon Stone nu a trecut proba costumului de baie! Actriţa (59), cu celulită şi piele lăsată

Sharon Stone nu a trecut proba costumului de baie! Actriţa (59), cu celulită şi piele lăsată

Miami, FL - Famous actress Sharon Stone shows off her incredible body in skintight one-piece as she frolics in the sea while holidaying in Miami with friends. Pictured: Sharon Stone BACKGRID USA 5 NOVEMBER 2017 BYLINE MUST READ: VEM / BACKGRID USA: +1 310 798 9111 / [email protected] UK: +44 208 344 2007 / [email protected] *UK Clients - Pictures Containing Children Please Pixelate Face Prior To Publication*

Au trecut 25 de ani de la celebra scenă din ”Basic Instinct”, prin care Sharon Stone s-a impus drept un adevărat sex simbol la Hollywood. În prezent, însă, actriţa este doar o umbră a acelei femei fit şi sexy care a fost odinioară. Cele mai recente fotografii surprinse de paparazzi îi trădează silueta actuală! Sharon Stone în ”Basic Instinct” Zilele trecute, Sharon Stone se afla într-o mini-vacanţă în Miami, alături de câţiva prieteni apropiaţi. Aşa au avut ocazia paparazzi s-o surprindă pe celebra actriţă în vârstă de 59 de ani în costum de baie, la plajă, bucurându-se de nisipul fierbinte şi de apa cristalină. Din păcate, în aceste fotografii, silueta actriţei dezamăgeşte! Sharon Stone, în prezent Odinioară fit şi foarte sexy, Sharon are astăzi, ca orice altă femeie la vârsta ei, celulită şi piele lăsată! Îmbracată fiind cu un costum de baie în stilul Baywatch, picioarele actriţei au trădat celulita, dar şi pielea lăsată. Sunt, poate, lucruri normale la vârsta ei, însă imaginea ei din prezent e departe de cea a femeii care era cunoscută drept ”cel mai mare sex simbol american de la Marilyn Monroe încoace”.

Aşadar, unii fani s-au arătat dezamăgiţi de faptul că actriţa nu petrece mai mult timp făcând sport şi că nu se îngrijeşte de aspectul ei fizic. ”Sharon ar fi mai potrivită pentru a vinde peruci şi costume pentru doamne în vârstă”, ”Cine e această femeie? Că Sharon Stone sigur nu e!”, ”Ce păcat că nu mai vedem nimic în prezent din ceea ce era ea odinioară!”, au fost câteva dintre reacţiile stârnite la un articol publicat în presa internaţională.

foto: SplashNews

Modifică Setările