Vedete

Sharon Stone o atacă dur şi neaşteptat pe Meryl Streep: "E depăşită. Eu sunt mult mai bună decât ea"

Sharon Stone o atacă dur şi neaşteptat pe Meryl Streep: "E depăşită. Eu sunt mult mai bună decât ea" camera-retro icon Vezi galeria 13 poze

Vorbele lui Sharon Stone s-au viralizat rapid, după ce a declarat că actriţa Meryl Streep e supraapreciată. ”Eu sunt o ticăloasă mult mai bună decât Meryl” e de părere protagonista producţiei de mega succes Basic Instinct.

Subiectul dezvoltat de Sharon a fost numărul 1 pe Twitter marţi după-amiază. Stone a acordat un interviu luna trecută pentru Everything Zoomer, unde a discutat cum multe actriţe din generaţia lui Streep nu au cunoscut niciodată faima de care s-a bucurat Meryl. Disputa iscată pe Twitter a fost între fanii celor două actriţe, ambele tabere având mulţi susţinători.

Acum, Sharon Stone are 63 de ani, iar Streep 72. Rolurile lor sunt iconice şi nimeni nu le poate pune la îndoială talentul actoricesc.

Iată ce a declarat diva din ”Casino”: ”Industria ne-a forţat cumva cu Meryl drept etalon. Toate s-o invidiem şi să ne dorim să fim ca ea. Şi toate să concurăm cu ea. Cred că Meryl este o actriţă şi o femeie minunată, talentată, dar sincer, mai sunt şi altele ca ea. La fel de frumoase şi talentate. Etalonul impus de Hollywood e un şablon menit să descurajeze.”

Şi ca să îşi exemplifice punctul de vedere, Stone a enumerat actriţe pe care le consideră de acelaşi calibru cu Meryl Streep: Emma Thompson. Judy Davis. Olivia Colman. Kate Winslet.

”Pentru numele lui Dumnezeu, sunt atâtea. Doar că trebuie să pronunţi Streep şi toată lumea să cadă pe jos”, a continuat, cu sinceritate, Sharon Stone.

Foto: Profimedia

Comentarii

Modifică Setările