News

Sharon Stone, spectaculoasă la Festivalul de Film de la Zürich. Vedeta de 63 de ani a uimit cu ţinuta şi forma sa fizică

Sharon Stone, spectaculoasă la Festivalul de Film de la Zürich. Vedeta de 63 de ani a uimit cu ţinuta şi forma sa fizică camera-retro icon Vezi galeria 8 poze

Sharon Stone are 63 de ani, însă este într-o formă fizică de zile mari. Ea a fost prezentă în Elveţia, la Festivalul de Film de la Zürich.

Starul din Basic Instinct a optat pentru o rochie aurie cu paiete şi a primit un premiu care îi omagiază întreaga carieră.

Actriţa a fost vădit emoţionată, la un moment chiar lăcrimând când premiul i-a fost înmânat. Stone a făcut semnul păcii spectatorilor, uimind cu braţele sale fit şi tonifiate.

Sharon a fost sclipitoare la acest eveniment care promite să încurajeze oamenii de film din toată lumea şi din toate categoriile. Iar noi ne bucurăm să o vedem pe vedetă arătând atât de bine, mai ales după clipele grele prin care a trecut. Actriţa a suferit enorm recent, după pierderea nepotului său, River, în vârstă de doar 11 luni.

Foto: Profimedia

 

Comentarii

Modifică Setările